Omistettu totuudenetsijälle

13,00 


Miksi olen olemassa ja mitä tarkoitusta varten?
Onko edes mitään tarkoitusta? Yhteensä 35 kysymystä esitettiin asiantuntijoille – kirkoille. Tässä on kirkoilla puheenvuoro. Lukijalla on vuoro arvioida kirkkoja.
Kirja on PDF-muotoinen ja voit ladata sen heti oston jälkeen.

Kuvaus

Kaiken olevaisen ihmettely on ajattelevan ihmisen ominaisuus. Miksi olen olemassa ja mitä tarkoitusta varten? Onko edes mitään tarkoitusta? Sen tiedämme, että kuolema kuuluu osana elämään. Ainakin kun olemme saattamassa sukulaista haudan lepoon ajattelemme mitä kuolemassa tapahtuu. Sitten hyvin nopeasti työnnämme ajatuksen pois häiritsemästä. Kuolema ei kuulu meidän elämäämme. Luontevin paikka kysyä näitä asioita on kirkko, Jumalan virallinen edustaja maan päällä. Käännymme siis asiantuntijan puoleen. Suomessa toimivien kristillisten kirkkojen (12) virallisille edustajille esitettiin kymmenen kysymysaihetta yhteensä 35 kysymystä -tavallisia ihmisen kysymyksiä. Esimerkiksi: Millainen on Jumala? Mikä on ihmisen elämän tarkoitus? Mitä pelastuminen tarkoittaa? Miksi Jumala sallii pahoja asiota maailmassa? Mitä ihmiselle tapahtuu kuolemassa? Ym. Vastausten perusteella sinä voit vuorostasi arvioida kirkkoja.

Kristityn kuluttajansuojan kannalta jokaisen kristityn on oleellista tietää millainen kirkon oppi on keskeisissä kysymyksissä. 260 sivua.
Lue kristinuskosta. Mistä kaikki lähti ja mitä sitten tapahtui. Alusta alkaen, päätyen tämän päivän Suomeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Omistettu totuudenetsijälle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *