Ihmisen Poika

1,00 


Uutta näkemystä.

Ensimmäistä kertaa 2000 vuoteen kertomus Jeesus Nasaretilaisesta on kirjoitettu yhtenäisenä. Markus, Matteus, Luukas ja Johannes yhdessä kertovat mitä tuolloin tapahtui. Yhtenäinen kertomus antaa uutta näkökulmaa tähän vanhaan kertomukseen.
Kirja on PDF-muotoinen ja voit ladata sen heti oston jälkeen.

Kuvaus

Evankeliumit ovat Matteuksen, Markuksen, Luukkaan ja Johanneksen kertomukset Jeesuksen, Jumalan Pojan elämästä ja opetuksista ihmisille.
Evankeliumit ovat kristinuskon ja Raamatun perustekstit. Vanhassa testamentissa ennustetaan näistä tapahtumista ja tämän jälkeen kirjoitetut tekstit selittävät näitä asioita. Evankeliumit ovat kristinuskon ydin.
Näiden tekstien pohjalta ja vaikutuksesta ovat muodostuneet vuosisatojen saatossa kaikki ne kovinkin erilaiset opit, kirkkokunnat ja traditiot, joista kristinusko tunnetaan. Tekstit ovat myös olennainen osa länsimaista kulttuuriperintöä.

Sitä voi ihmetellä mutta n.2000 vuoteen näitä tekstejä ei ole aiemmin julkaistu yhtenäisenä kertomuksena. Yhtenäinen kertomus valottaa paremmin noita tapahtumia ja antaa uutta näkökulmaa. 250 sivua.
Se on nyt tässä. Osta ja lue.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihmisen Poika”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.